Privatlivspolitik og brug af cookie for jb-it.eu/shop

Ved at benytte denne hjemmeside jb-it.eu/shop accepterer du, at VMAX/JB-it behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale hos VMAX/JB-it har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på jb-it.eu/shop er JB-it, CVR-nr. 31829240, Kildetoften 46, 6780 Skærbæk.

Hvis du ikke kan acceptere Privatlivspolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privat adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontakt oplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

VMAX indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

Gennemfører køb af vores varer på jb-it.eu/shop
Tilmelder dig VMAX e-mail nyhedsbrev
Sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback; eller
I øvrigt bruger jb-it.eu/shop, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

I forbindelse med køb af VMAX/JB-it produkter via jb-it.eu/shop indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du har købt og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Tilmelder du dig e-mail nyhedsbrev fra VMAX indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger jb-it.eu/shop, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender jb-it.eu/shop og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender jb-it.eu/shop, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet "Hvem videregiver vi personoplysninger til nedenfor."

VMAX/JB-it indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Til håndtering af vores betalinger anvender vi YourPay som betalingsgateway. Når du anvender et betalingskort på jb-it.eu/shop, er det kun YourPay - og ikke VMAX/JB-it - som får adgang til dine kort oplysninger.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på jb-it.eu/shop videregives til følgende:

Til udvalgte og betroede tredjemand, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

VMAX/JB-it anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredje part, hvor loven kræver dette, eller til tredje part, som udfører opgaver for dem.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som VMAX/JB-it selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på VMAX/JB-it vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til køb slettes ikke, med mindre du anmoder os om at slette dem. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel bl.a. sager om misbrug af betalingskort.

Kontakt oplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyhedsbreve opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi anvender cookies til at gemme dine favoritprodukter.

Vi gør eksempelvis brug af midlertidige session cookies, når du benytter filterfunktionen under de enkelte produkttyper og når du lægger en vare i din indkøbskurv.

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet eller individuel form med analyseværktøjer for at optimere vores hjemmeside og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale.

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os. De indstilles af sociale medieudbydere, såsom Facebook og Instagram og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside, hvilket er indikeret via deres respektive ikon.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

VMAX/JB-it opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til wmax@jb-it.eu.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen wmax@jb-it.eu.

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, eller på dt@datatilsynet.dk.

Opdateret 2021-01-01